Home » » MOVIES: HORRIBLE BOSSES (Αφεντικά για σκότωμα)

MOVIES: HORRIBLE BOSSES (Αφεντικά για σκότωμα)


HORRIBLE BOSSES (Αφεντικά για σκότωμα)



ΣΚΗΝΟΘΕΣΊΑ:             Seth Gordon

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΎΝ:    Jason Bateman,Jason Sudeikis,Jennifer Aniston, Colin Farrell,
                                            Kevin Spacey, chaelie Day

ΔΙΆΡΚΕΙΑ:                      125 λεπτά                       

ΔΙΑΝΟΜΗ:                     UIP

ΕΙΔΟΣΤΑΙΝΙΑΣ:           Κωμωδία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ IMDB: 7,6

ΠΕΡΊΛΗΨΗ
Για τον Νικ, τον Κερτ και τον Ντέιλ το μόνο πράγμα που θα έκανε τη δουλειά τους πιο ανεκτή θα ήταν να δουν τα αφεντικά τους να γίνονται σκόνη. Η παραίτηση δεν είναι επιλογή, έτσι με τη βοήθεια λίγων παραπάνω ποτηριών και τις αμφίβολες συμβουλές ενός πρώην κομπιναδόρου, οι τρεις φίλοι θα σκαρώσουν ένα πολύπλοκο και φαινομενικά αλάνθαστο σχέδιο να ξεφορτωθούν μια για πάντα τα αφεντικά τους. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: ακόμα και τα πιο καλοσχεδιασμένα σχέδια είναι τόσο αποτελεσματικά, όσο τα μυαλά που κρύβονται από πίσω τους.





Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ

Η ταινία είναι πολύ καλύτερη από ότι περίμενα αλλά με το θέμα που έχει θα μπορούσε και να είναι και καλύτερη, αρκετά αστεία, με έξυπνο σενάριο γεμάτο ανατροπές και εκεί είναι που μου τα χάλασε λιγάκι, γιατί δεν ήταν έξυπνες οι ανατροπές του αλλά η εύκολη λύση για να προχωρήσει η ιστορία παρακάτω, θα μπορούσε να είναι μια πολύ καλή μαύρη κωμωδία αλλά οι σεναριογράφοι και ο σκηνοθέτης, μάλλον το φοβήθηκαν και προτίμησαν την ευκολοχώνευτη κωμωδία.

Μεγάλο χαρτί της ταινίας είναι το cast της, με τις πολύ καλές ερμηνείες απ τα αφεντικά Kevin Spacey , Colin Farrell, και Jennifer Aniston  τους υπαλλήλους τους Jason Bateman (Γιατί όποτε τον βλέπω μου θυμίζει τον Steve Martin στα νιάτα του;) Jason Sudeikis και Charlie Day και  φυσικά οι εμφανίσεις του Donald Sutherland και Jamie Foxx.
Ο spacey πραγματικά σε κάνει να τον σιχαθείς(και άλλο;) σαν ψυχάκια αφεντικό και το βαμμένο κομοδινί μαλλί του, σου τραβάει την προσοχή σε όλη την ταινία, ο αγνώριστος Farrell παίζει καλά και εδώ, προσπαθώντας να μας πείσει ότι μπορεί να παίξει τα πάντα και νομίζω ότι τα κατάφερε, ενώ η Aniston αν και πάλι παίζει με το ίδιο ύφος όπως σε όλες τις ταινίες της, για πρώτη φορά στην καριέρα της αποφάσισε να τσαλακωθεί (λίγο) και να βγει πιο sexy και ομολογώ πως της πάει πολύ, την παράσταση όμως κλέβει ο ξεκαρδιστικός Day και ο Foxx με την θανατηφόρα ματιά (όταν δείτε την ταινία θα καταλάβετε  γιατί πράγμα μιλάω)
Σε γενικές γραμμές είναι η καλύτερη επιλογή σε κωμωδία για αυτή την εβδομάδα  αν θέλετε να περάσετε  ένα χαλαρό καλοκαιρινό βράδυ σε κάποιο θερινό .

                                              


                                                                   Το trailer της ταινίας 
  







Share this article :

2 σχόλια:

  1. den einai poli makria i apopsi mou ap tin dikia sou gia tin tainia tin eida kai egw extes gelasa arketa. diafonw apla sta sxolia gia tin aniston afou eimai fan tis theorw oti einai exeretiki stis perisoteres ap tis tainies tis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gianni mou tha se stenaxorisw alla den nomizw oti i aniston theorite exeretiki ithopoios paizei ton eafto tis se oles tis tainies i malon oxi ton eafto tis alla ton rolo tis sta filarakia an einai exeretiki i aniston tote i strip ti einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS