Home » » ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ

ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ

Ο Χάρυ Πότερ το τσούζει;  

     Πολλές φορές βλέπουμε και ζηλεύουμε  τον τρόπο ζωής, το life and style, τα φλάς, τα λεφτά και την δόξα από τους  ηθοποιούς του Hollywood,  αλλά  η πραγματικότητα είναι πολύ πιο σκληρή από αυτό που βλέπουμε στα εξώφυλλα των περδίκων.

    Πρόσφατο παράδειγμα ο Ο Daniel Radcliffe, η αλλιώς ο γνωστός σε όλους μας Χάρι Πότερ, που αποκάλυψε σε συνεντευξή του στο ανδρικό περιοδικό CQ οτι είχε πρόβλημα αλκοολισμού.

    Το πρόβλημα με το αλκοόλ έγινε εντονότερο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας "Ο Χάρι Πότερ και ο ημίαιμος πρίγκιψ" το 2009.

    Εξομολογήθηκε ότι μόνο όταν έπινε απολάμβανε τα πράγματα ενώ παρασύρθηκε από τη διασημότητα και την αναγνωρισιμότητα που του εξασφάλισε ο ρόλος του Harry potter.

"Για κάποια χρόνια ήμουν ερωτευμένος με την ιδέα ότι ζούσα τη ζωή κάποιου διάσημου ανθρώπου, κάτι που δεν μου ταιριάζει καθόλου”






    Αισθάνεται πάντως τυχερός που οι δημοσιογράφοι δεν εντόπισαν αυτή του την κακή συνήθεια και δεν τον απαθανάτισαν σε στιγμές που δεν μπορούσε ούτε τα πόδια του να πάρει από το ποτό. Όπως είπε, είναι «καθαρός» από αλκοόλ από τον Αύγουστο του 2010 και παρά το γεγονός ότι του λείπει να πάει σε ένα πάρτι και να διασκεδάσει παραδέχεται πια ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει.
 ''Τώρα απολαμβάνω το γεγονός ότι μπορώ να έχω μία σχέση και να είμαι ευχάριστος στην κοπέλα μου χωρίς να τα κάνω όλα μούσκεμα κάθε τρεις και λίγο''
 Την ίδια τύχη με τα υπόλοιπα παιδιά θαύματα του Hollywood.... macaulay culkin, draw barimore, christina ricci, Heath Ledger....









                                  
Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS