Home » » ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ "ΟΧΙ" ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ



Κάποιους από αυτούς τους ρόλους τους έχουμε ταυτίσει με τους ηθοποιούς που τους υποδύθηκαν, πριν από αυτούς όμως κάποιοι άλλοι τους είχαν αρνηθεί και ένα είναι σίγουρο, ότι πόλοι θα έκλαψαν όταν είδαν την επιτυχία που είχαν οι ρόλοι που αρνήθηκαν!



Kim Basinger as Cathrine Tramell – Basic Instinct


















Με τον ρόλο της στο Nine 1/2 Weeks να την καθιερώνει σαν sex symbol, ήταν φυσικό να είναι η πρώτη επιλογή για το βασικό ένστικτο, ρόλο που αρνήθηκε και χάρισε στην Sharon Stone 




Molly Ringwald as Vivian Ward – Pretty Woman



 


Η Molly Ringwald ήταν σταρ το 80 παίζοντας σε πετυχημένες ρομαντικές κομεντί και γιαυτό φοβήθηκε ότι ο ρόλος της ιερόδουλης στο Pretty woman, θα της έκανε κακό στο profile της, το αποτέλεσμα ήταν να πάρει τον ρολό η Julia Roberts,  εκτοξεύοντας την καριέρα της στην κορυφή,  χαρίζοντας της μια Χρύση σφαίρα και μια υποψηφιότητα για oscar! 




Sylvester Stallone as T-800- The Terminator















  

Ο ρόλος του στον εξολοθρευτή, ήταν αυτός που καθιέρωσε 
τον  Arnold Schwarzenegge στο Hollywood, έναν ρόλο που σίγουρα μετάνοιωσε ο Stallone που δεν δέχτηκε όταν είδε την επιτυχία που είχε ο φίλος και συνάδελφος του παίζοντας το ανδροειδες.



Bruce Willis as Sam Wheat – Ghost





  


Ο Bruce Willis με την Demi Moore ήταν ένα από τα πιο hot ζευγάρια στην show biz στις αρχές του 90, γιαυτό και τους ήθελαν ζευγάρι και στην οθόνη στο πετυχημένο Ghost ο Willis όμως δεν ήθελε τον ρόλο, έτσι δίπλα στην τότε γυναίκα του, έπαιξε ο Patrick Swayze.


Sandra Bullock as Margaret Fitzgerald – Million Dollar Baby





Ήταν το 2004 που ο Clint Eastwood έψαχνε πρωταγωνίστρια για το Million Dollar Baby και πρότεινε τον ρόλο στην Sandra Bullock αλλά εκείνη προτίμησε το crash δίνοντας έτσι στην Hilary Swank την ευκαιρία να κερδίσει το δεύτερο oscar στην καριέρα της. 



Will Smith as Neo – Matrix




 


Ο Will Smith  πιθανότατα ακόμα θα κλαίει που το 1999 αντί για τον ρόλο του Neo στο Matrix προτίμησε να παίξει στο αποτυχημένο Wild Wild West αφήνοντας στον Keanu Reeves να αλωνίζει στην κορυφή. 




Sean Connery as Gandalf – Lord of the Ring and Morpheus – The Matrix

  

Δεν είναι μόνο ο Smith που απέρριψε έναν πολύ καλό ρόλο στο Matrix αλλά και ο Sean Connery είπε όχι για τον ρόλο του Morpheus, λίγα χρόνια μετά απέρριψε και τον ρόλο του Gandalf στο Lord of the ring .
Απέλυσε τον μανατζερ του άραγε μετά από αυτό η όχι;


John Travolta as Forrest Gump

 
Ευτυχώς για εμάς, δυστυχώς για εκείνον, ο Travolta απέρριψε τον ρόλο του  Forrest Gump το 1994, για το Pulp Fiction, κάνοντας δώρο στον Tom Hunks τον ρόλο που θα του χάριζε ένα χρυσό αγαλματακι oscar. 



Jeremy Irons as Hannibal Lecter – Silence of the Lambs

 
No comments....Και βάλε την φαντασία σου να δουλέψει τι θα γινόταν εάν... 


Jack Nicholson as Michael Corleone – Godfather

  
Το "Όχι" του Jack Nicholson σε έναν ρόλο που άλλοι θα έκαναν τα πάντα για να τον κερδίσουν και η άτυχη απόφαση του να προτιμήσει το  The King of Marvin Gardens  αντί για το Godfather ήταν που χάρισε μια τεράστια και διαχρονική επιτυχία  στον Al Pacino. 


Al Pacino as Han Solo – Star Wars

  
Και ο Pacino όμως έχει πει το "Όχι" του σε έναν μεγάλο ρόλο, αυτόν του Han Solo στο Star Wars που εκτόξευσε τις μετοχές του  Harrison Ford στα ύψη. 



Mel Gibson as Batman

  
Το 1989 ο Tim Burton ήθελε τον Mel Gibson να υποδυθεί τον Batman στην κινηματογραφικη μεταφορά του ήρωα, ο Gibson όμως ετοιμαζόταν να ξεκινήσει  γυρίσματα για  το ονικό όπλο 2" και αναγκάστηκε να αρνηθεί, για να αναλάβει να φορέσει την μάσκα του σκοτεινού ιππότη ο Michael Keaton.



Michelle Pfeiffer as Clarice Starling – Silence of the Lambs

  
Μπορεί να λατρέψαμε την JodieFoster στην "Σιωπή των αμνών" αλλά δεν ήταν η πρώτη επιλοή του σκηνοθέτη 
Τον ρόλο τον πήρε αφού αρνήθηκε η Michelle Pfeiffer να υποδυθεί την Clarice, βλέποντας λίγο αργότερα από την θέση του θεατή την Jondie Foster να κερδίζει το oscar Α΄ γυναικείου ρόλου. 


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS