Home » » HOCUS POCUS 2:SARAH JESSICA PARKER, KAI BETTE MIDLER ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ;

HOCUS POCUS 2:SARAH JESSICA PARKER, KAI BETTE MIDLER ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ;

HOCUS POCUS 2






Ήταν τότε την δεκαετία του 1990 που οι μαύρες κωμωδίες με πολύ δόση Halloween ήταν της μόδας και μας χάριζαν άφθονο γέλιο μέσα από μια πιο σκοτεινή ματιά.
Ανάμεσα σε αυτές τις κωμωδίες, ήταν και το Hocus Pocus με την σχεδόν άγνωστη τότε Sarah Jessica Parker την εκπληκτική Kathy Najimy και με πρωταγωνίστρια φυσικά την ανεπανάληπτη Bette Midler να ενσαρκώνουν τις τρεις κακές μάγισσες που θέλουν απεγνωσμένα να "ρουφήξουν" την ενέργεια απ τα παιδιά για να επιστρέψουν στον κόσμο μας.
Τις τελευταίες εβδομάδες διαβάζουμε όλο και πιο πολύ, ότι η Disney συζητάει την συνέχεια της πετυχημένης κωμωδίας με τίτλο Hocus Pocus 2: Άνοδος του Elderwitch!! Ακόμη δεν ξέρουμε αν το πρωταγωνιστικό cast θα είναι το ίδιο, πράγμα που πολύ θα ήθελαν οι παραγωγοί αφού η Sarah Jessica Parker εξελίχθηκε σε super star και θα ήταν κράχτης για το promo του project. Η ταινία είναι ακόμη στο στάδιο που πέφτουν σχέδια και ιδέες στο τραπέζι, μέχρι να δοθεί το τελικό οκ και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με σκοπό του χρόνου να βγουν οι μάγισσες στις σκοτεινές αίθουσες. 







Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS