Home » , » Wreck-It-Ralph!!Νέα ταινία απο την Disney Animation

Wreck-It-Ralph!!Νέα ταινία απο την Disney Animation


Wreck-It-Ralph




Η Walt Disney και ο βραβευμένος με Emmy σκηνοθέτης Rich Moore, τον οποίο έχουμε ήδη γνωρίσει από τα “The Simpsons”και “Futurama”, παρουσιάζουν το Wreck-It Ralph

Ο Ralph γνωστός ως Wreck-It Ralph είναι ο κακός εδώ και δεκαετίες σε ένα video game, αυτός ο ρόλος όμως δεν του αρέσει  αφού όλη την δόξα την έχει ο καλός του παιχνιδιού ο Fix-It Felix  που τον επισκιάζει συνέχεια, αφού μονίμως επεμβαίνει και σώζει την κατάσταση.

Όταν ο Ralph αποφασίζει ότι βαρέθηκε να παίζει τον κακό, παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και ξεκινάει μια περιήγηση σε όλα τα video games προκειμένου να αποδείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να είναι και αυτός ο καλός ήρωας του παιχνιδιού.

Στη διαδρομή του από γενιά σε γενιά video games θα συναντήσει την τσαμπουκαλού Sergeant Calhoun με τη φωνή της Jane Lynch από το “Glee” αλλά και την απροσάρμοστη Vanellope von Schweetz. Κάποια στιγμή από λάθος απελευθερώνει έναν θανάσιμο εχθρό που απειλεί όλα τα video games. Θα καταφέρει ο Ralph να γίνει ο ήρωας που πάντα ονειρευόταν και να σώσει τους φίλους του; Θα το μάθουμε τον Νοέμβρη που θα βγει η ταινία στις αίθουσες.












Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS