Home » , , , » NEWS: Νεκρός ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman

NEWS: Νεκρός ο ηθοποιός Philip Seymour Hoffman



Νεκρός εντοπίστηκε στο διαμέρισμά του στο Μανχάταν, την Κυριακή, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός 
Οι πρώτες πληροφορίες, μιλάνε για  θάνατο  από  υπερβολική δόση ναρκωτικών χωρίς να είναι ακόμη κάτι επίσημο. 

Ο ταλαντούχος ηθοποιός γ είχε παραδεχθεί στο παρελθόν ότι έδινε μάχη για να απεξαρτηθεί από τα ναρκωτικά, μάχη που όπως αποδείχτηκε  τελικά δεν κέρδισε. 

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης  Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν γενιμενος το 1976 είχε βραβευθεί με Όσκαρ Α' αντρικού ρόλου το 2005 για την εξαιρετική ερμηνεία του στην ταινία «Καπότε», τη βιογραφία του συγγραφέα Τρούμαν Καπότε.
Στη διάρκεια της καριέρας του ήταν υποψήφιος για Όσκαρ ακόμη τρεις φορές
Οι ερμηνείες του σε τρεις θεατρικές παραγωγές του Μπρόντγουεϊ είχαν ως αποτέλεσμα να προταθεί τρεις φορές για Βραβείο Tony η τελευταία το 2012 για τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο «Θάνατο του Εμποράκου».

Η ιστορία που έζησε το Hollywood με τον θάνατο του  το 2008 επαναλαμβανεται και όπως τότε είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε και μετά θάνατον το ταλέντο του Ledger στην ταινία The Imaginarium of Doctor Parnassus, έτσι μπορούμε να απολαύσουμε για τελευταία φορά επί της οθόνης και το ταλέντο του Hoffman στις ταινίες The Hunger Games: Mockingjay - Part 1 και The Hunger Games: Mockingjay - Part 2 που θα βγουν στις αίθουσες τον Νοεμβριο του 2014 και τον Νοεμβριο του 2015.

imdb link: http://www.imdb.com/name/nm0000450/

  


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS