Home » » ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΌΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥ HOLLYWOOD ΌΤΑΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ!

Άντρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι!!!



  Έχουμε δει πάρα πολλές φορές σε κινηματογραφικές σκηνές τους κοιλιακούς του Brad Pitt, αυτό που ποτέ δεν έχουμε δει είναι τον Brad pitt με κοιλιά! 

Είναι γνωστό ότι οι star του hollywood  όταν είναι να κάνουν μια ταινία μπαίνουν σε αυστηρά προγράμματα γυμναστικής, διατροφής και ''πλαστικής''. 

Όταν όμως τα γυρίσματα τελειώσουν και μαζί με 
αυτά και οι διατροφές, οι κρεατίνες και τα αναβολικά,σαν σύγχρονες Σταχτοπούτες 
μεταμορφώνονται σε καθημερινοί άνθρωποι με παραπανίσια κιλά και ατέλειες.

 Δείτε κάποιους από αυτούς, σε αληθινές φωτογραφίες και όχι απο αυτές τις ψεύτικες που κυκλοφορούν κατά καιρούς σε site και blogs, αλλοιώνοντας το σώμα τους με photoshop, απλά και μόνο για να κάνουν θέμα!


 ο Gerard Butler μετά το τέλος των γυρισμάτων της ταινίας 300, αν και δεν άργησε να ξαναβρεί τη φόρμα του για της ανάγκες της ταινίας The Ugly Truth όπως όμως και να την ξαναχάσει


 



Αλλά και ο Matt Damon απαθανατίστηκε από τους paparazzi με παραπανίσια κιλά, όχι φυσικά στο σετ κάποιας ταινίας αλλά σε καλοκαιρινές του 
διακοπές


Val kimer ήταν σεξουαλική φαντασίωση πολλών γυναικών την δεκαετία του 80 και του 90! Σήμερα όμως είναι στην αφάνεια καταστρέφοντας το πρόσωπο του από τις πλαστικές και εγκαταλείποντας 
τελείως το σώμα του.



Σίγουρα ο George Clooney για την ηλικία του, 
μια χαρά σώμα έχει όχι όμως όπως το βλέπουμε 
στις ταινίες 



Και τέλος ο Brad Pitt σε φωτογραφίες από διακοπές με την οικογένεια του που δεν θυμίζει σε τίποτα τον Brad Pitt της Τροίας η του fight club.





Share this article :

1 σχόλιο:

  1. Αν κάποιος από τους κυρίους της ανάρτησης ενδιαφέρεται για κοιλιοπλαστική, τους ενημερώνω ότι στην Ελλάδα έχουμε πολύ καλούς πλαστικούς χειρουργούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS