Home » » ΜΕ ΑΙΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ BATMAN ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

ΜΕ ΑΙΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ BATMAN ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ


  
Όχι δεν είναι σενάριο από κάποιο θρίλερ με ψυχοπαθή δολοφόνο αλλά γεγονός που έγινε στην πρεμιέρα του  Batman The Dark Knight Rises  στην περιοχή Ορόρα  των ΗΠΑ 
Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ένοπλος που φορούσε αντιασφυξιογόνα μάσκα έριξε καπνογόνο η δακρυγόνο και άνοιξε πυρ σε multiplex κινηματογράφο στη διάρκεια προβολής της ταινίας  The Dark Knight Rises  σκοτώνοντας 14 ανθρώπους και τραυματίζοντας 40.
Η αστυνομία επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας επίσης πως οι τραυματίες ίσως φτάνουν τους 50 με νεότερο θύμα ένα εξάχρονο παιδί. Ένας ύποπτος έχει ήδη τεθεί υπό κράτηση και δεν υπάρχουν ενδείξεις για δεύτερο δράστη.Ο επικεφαλής της αστυνομίας είπε σε συνέντευξη Τύπου ότι δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν επί τόπου και τέσσερις όταν μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής.
Η ταινία αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον και όσες αίθουσες την προέβαλαν ήταν κατάμεστες από κόσμο. Αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε στο τοπικό ραδιόφωνο πως νόμιζαν οτι ήταν μέρος του promo της ταινίας μέχρι που είδαν τις σφαίρες και τον κόσμο να πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος και επικράτησε πανικός .

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας ύποπτος, ηλικίας περίπου 20 ετών. Ο ύποπτος έφερε πάνω του όπλα, ενώ δήλωσε στις Αρχές ότι μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών βρίσκεται στο σπίτι του. Σύμφωνα με το NBC η πολυκατοικία στην οποία διαμένει ο νεαρός έχει εκκενωθεί. 

Δυστυχώς τέτοιου είδους περιστατικά  που μιμούνται την βία στο σελιλόιντ όλο και αυξάνονται στην Αμερική.



Share this article :

2 σχόλια:

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS