Home » , » ΟΙ ΔΥΟ ΧΙΟΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΙ;

ΟΙ ΔΥΟ ΧΙΟΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΤΑ ΝΑΝΟΙ;

Mirror, on the wall who’s the fairest of them all






Οχι μια αλλά δυο χιονάτες περιμένουν να βγουν στις αίθουσες αυτή την χρονιά!! Θυμάστε την ταινία του Disney η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι; Ε, καμία σχέση!!! Πρόκειται για το Snow White and the Huntsman  του πρωτοεμφανιζόμενου  Rupert Sanders  και το  Mirror Mirror του Tarsem Singh γνωστού σε όλους μας απ το πρόσφατο Immortals και το πιο παλιό The Cell.

Από τα τρέιλερ που κυκλοφόρησαν πρόσφατα φαίνεται πως αν και η ιστορία είναι κοινή, η σκηνοθετική ματιά διαφέρει κατά πολύ, καθώς η ταινία του  Singh  θυμίζει κωμωδία, ενώ η μεταφορά του  Sanders προσεγγίζει το παραμύθι με μια πιο σκοτεινή ματιά κάτι που είχε κάνει με επιτυχία και ο Michael Cohn σε μια θρίλερ μεταφορά του παραμυθιού με το Snow White: A Tale of Terror με κακιά μητριά την φοβερή Sigourney Weaver.  
Στο  Mirror Mirror  το ρόλο της κακιάς μητριάς της Χιονάτης κρατάει η  Julia Roberts  ενώ η έτερη μητριά, είναι η  Charlize Theron . Από την άλλη, η  Kristen Stewart , μετά την εμπορική επιτυχία του Twilight, κατάφερε το ακατόρθωτο, να πάρει το ρόλο της «ωραιότερης από όλες»! Στον αντίποδα η γλυκύτατη Lily Collins  ενσαρκώνει και αυτή την Χιονάτη.
Οι ταινίες αναμένεται να προβληθούν στην Ελλάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Mirror Mirror
ΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ:
Η Julia Roberts που μας έχει κουράσει τα τελευταία χρόνια με το ίδιο παίξιμο 
ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ 
Η Αισθητική του Singh που θυμίζει πίνακα ζωγραφικής και απολαύσαμε στο the cell και στο the fall 
Η μικρή ταλαντούχα του The blind side  Lily Collins. 
Snow White and the Huntsman
ΤΙ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ:
Η ατάλαντη και μόνιμα καταθλιπτική Kristen Stewart
ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ:
Μα φυσικά η Charlize Theron σαν κακιά μητριά










Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS