Home » , » The Muppets trailer!!!

The Muppets trailer!!!

Η ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ  MUPPETS







Τα Muppets επιστέφουν 3D αυτή την φορά για να τα γνωρίσει και η νέα γενιά που μέχρι τώρα τα ήξερε μόνο από στάμπες σε μπλουζάκια!
Η Disney μετά από 13 χρόνια αποφασίζει να κάνει την ολική επαναφορά στην γνωστή παρέα και ήδη μυρίζει επιτυχία στο box office και την επιστροφή της πιο εκκεντρικής και ιδιότροπης γουρούνας του σινεμά, εκεί που ανησύχησα λιγάκι ήταν μην είναι ακόμη μια 3D ξεπέτα του Hollywood, κατακρεουργώντας για μια ακόμη φορά αγαπημένους χαρακτήρες απ τα παιδικά μας χρόνια, όπως έγινε και με τα πρόσφατα αποτυχημένα στρουμφάκια, ευτυχώς στο trailer βλέπουμε ότι οι ήρωες είναι οι κλασικές κούκλες και όχι 3D Animation φιγούρες,  ενώ στα θετικά είναι ότι οι δυο  σεναριογράφοι της ταινίας  είναι ο Jason Segel δημιουργός της εξαιρετικής κωμωδίας Forgetting Sarah Marshall και ο Nicholas Stoller σεναριογράφος του Yes Man, Fun with Dick and Jane και  Get Him to the Greek, άρα έχουμε ελπίδες ότι το σενάριο θα είναι καλοδουλεμένο, με αρκετές δώσεις ενήλικου χιούμορ(yupi!!!)

Οι μαριονέτες που δημιούργησε ο αμερικανός Τζιμ Χένσον είχαν παίξει τελευταία φορά στην ταινία του 1999 "Muppets from Space", τελευταία επιτυχία των πρωταγωνιστών του Muppet Show.

Σκέψεις όμως γίνονται για να επιστρέψουν τα Muppets και στη μικρή οθόνη.Σύμφωνα με το Hollywood Reporter το αμερικάνικο τηλεοπτικό δίκτυο NBC παρήγγειλε νέα επεισόδια των αγαπημένων ηρώων που έγιναν γνωστοί μέσα από την τηλεοπτική σειρά ''Sesame Street''. Το νέο ''Muppet Show'' θα αποτελέσει βασικό χαρτί της primetime του NBC, καθώς την αρχική σειρά του 1976 παρακολουθούσαν περίπου 276 εκ. τηλεθεατές κάθε εβδομάδα σε 100 χώρες.


Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS