Home » » ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON!

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ MICHAEL JACKSON!






Ξεκίνησε η πολυαναμένομενη δίκη για τον θάνατο του Michael Jackson!!! O εισαγγελέας David Walgren εμφάνισε μία φωτογραφία με το νεκρό σώμα του pop star. H φωτογραφία χρησιμοποιήθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο στη δίκη του γιατρού του Jackson, Dr Conrad Murray.





«Οι αποδείξεις θα δείξουν ότι ο Michael Jackson άφησε πράγματι τη ζωή του στα χέρια του Conrad Murray», δήλωσε ο εισαγγελέας, σημειώνοντας ότι ο διάσημος τραγουδιστής «έδειξε εσφαλμένα εμπιστοσύνη» στο γιατρό του.


Αντιθέτως, ο συνήγορος του Murray δήλωσε ότι ο Michael Jackson «προκάλεσε ο ίδιος το θάνατό του» λαμβάνοντας ένα φάρμακο ενώ ο γιατρός του δεν βρισκόταν εκεί μαζί του.
«Ενήργησε εν αγνοία του γιατρού, χωρίς την άδεια του γιατρού του, αντίθετα με τις συμβουλές του και αυτό που έκανε προκάλεσε το θάνατό του», δήλωσε ο Ed Chernoff, συνήγορος του Murray, κατά την πρώτη ημέρα της δίκης του.


Στο δικαστήριο Πέρα απο την φωτογραφία που δείχνει τον τραγουδιστή νεκρό παρουσιάστηκε και ένα ηχητικό ντοκουμέντο με την φωνή του Τζάκσον υπο την επήρεια φαρμάκων να μιλά για τις συναυλίες που ετοίμαζε




«Όταν ο κόσμος φύγει από το σόου μου θέλω να πει: "Δεν έχω ξαναδεί τίποτα σαν αυτό στη ζωή μου"» ακούστηκε να λέει.


Αν ο Murray καταδικαστεί μπορεί να του επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως τεσσάρων ετών. Ο Murray είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση μετά την απαγγελία κατηγοριών εναντίον του το Φεβρουάριο του 2010.


Στη διαδικασία αυτή το παρόν έδωσαν λίγα τηλεοπτικά μέσα, ενώ έξω από το δικαστήριο είχαν συγκεντρωθεί φανς του Michael Jackson που αγωνιούν για την έκβαση της δίκης και θέλουν να αποδοθεί δικαιοσύνη στον αγαπημένο τους τραγουδιστή.



















Share this article :

1 σχόλιο:

  1. pragmatika einai toso krima ena terastio talento na exei tetoia katalixi kai tetoia akmetalefsi meta ton thanato tou trani apodixi pws piso apo tin lampsi den krivete panta i eftixia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS