Home » , » BRAVE H NEA TAINIA ΤΗΣ DISNEY PIXAR

BRAVE H NEA TAINIA ΤΗΣ DISNEY PIXAR


    

   Η Pixar αλλάζει ύφος και φεύγει από τους ήρωες που μας είχε συνηθίσει, ψαράκια, αυτοκίνητα, ρομποτακια, τερατάκια και τα σχετικά και για πρώτη φόρα φέρνει σαν πρωταγωνιστή έναν γυναικείο ρόλο.

   Το Brave εξελίσσεται στα Highlands της Σκοτίας με την όμορφη τοξοβόλο Merida (με την φωνή της Kally Macdonalds) αλλά ανυπάκουη στους κανόνες και τα έθιμα, κόρη του βασιλιά Φέργκους (Billy Connolly) και της Βασίλισσας Έλινορ (Emma Thompson). Η νεαρή πριγκίπισσα όμως κάποια στιγμή αψηφά ένα πανάρχαιο έθιμο που θα επιφέρει χάος στο βασίλειο. Για να επαναφέρει την κατάσταση, πηγαίνει στη Σοφή Γυναίκα και της δίνει μια ευχή που μπορεί να περιέχει πολλά περισσότερα από αυτά που ζητούσε.

  Τα γραφικά στο trailer είναι εντυπωσιακά και αρκετά ρεαλιστικά και φωνάζει από μακριά ακόμη μια επιτυχία για την Pixar. Δεν θα σας πω ψέματα, αν ήταν σκέτο Disney η DreamWorks,  δεν θα με χάλαγε απ την Pixar όμως έχω συνηθίσει πιο τρυφερές ταινίες  όπως UP η Finding Nemo, δεν μένει παρά να δούμε την ταινία τον Ιούνιο του 2012 και να με διαψεύσει πανηγυρικά (μακάρι)

Share this article :

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS