Home » , , , , » NEWS:Η CHER ΔΙΑΣΚΕΥΆΖΕΙ MILEY CYRUS

NEWS:Η CHER ΔΙΑΣΚΕΥΆΖΕΙ MILEY CYRUS





    Μετά από 12 χρόνια αποχής από την δισκογραφία η γιαγιά της ποπ επέστρεψε με ένα  ολοκαίνουριο album το closer to the truth  ενώ παράλληλα  ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει και μια νέα τουρνέ με τίτλο"dressed to kill tour".








Το closer to the truth βρέθηκε τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του στην τρίτη θέση των billboards και  αξίζει να αναφέρουμε ότι το Believe ένα απ τα πιο πετυχημένα albums της cher τον πρώτο μήνα της κυκλοφορίας του ήταν στην 4 θέση πριν κατακτήσει την πρωτιά.






Οι κριτικοί έγραψαν διθυραμβικές κριτικές λέγοντας "ακούγεται ευχάριστα όταν θες να βάλεις σίδερο στο σπίτι, αλλά και όταν θες να ξεσαλώσεις στο club"




 Πέρα από τα χορευτικά κομμάτια που μας είχε συνηθίσει η τραγουδίστρια, αυτή την φορά  αποφάσισε να συμπεριλάβει στο tracklist και μπαλάντες σαν αυτές που έλεγε στα  80s και 90s με εντυπωσιακά αποτελέσματα  κάνοντας όλους να  μιλάνε για ένα δυναμικό come back!


Η Cher μετά το χορευτικό womans world προωθεί ένα νέο κομμάτι το "I hope you find it" μια διασκευή του τραγουδιού της Miley Cyrus από soundtrack της ταινίας της  A last song και ομολογούμε ότι είναι από τις λίγες φορές που μια διασκευή ξεπερνάει το original τραγούδι 


Απολαύστε την cher σε μια υπέροχη εμφάνιση στα πλαίσια της προώθησης του album σε Γερμανική εκπομπή


Share this article :

2 σχόλια:

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS