Home » , , , , » CORY MONTEITH: Νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης και αλκοόλ!

CORY MONTEITH: Νεκρός από υπερβολική δόση ηρωίνης και αλκοόλ!



Σαν βόμβα έσκασε παγκοσμίως η είδηση ότι το περασμένο Σάββατο, ο  Cory Monteith βρέθηκε νεκρός σε δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμενε στο Βανκούβερ του Καναδά.

O 31 χρονος έγινε γνωστός από την επιτυχημένη σειρά μιούζικαλ Glee, οπού κρατούσε έναν απ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκείνον του  Φίν του καλού παιδιού.


   Πίσω από μια επιτυχημένη καριέρα όμως, δεν κρύβετε πάντα και η ευτυχία, όσο και αν τα εξώφυλλα των περιοδικών προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο, πουλώντας δελεαστικά στον κόσμο το Αμερικάνικο όνειρο. 

O Cory είχε προσπαθήσει στο παρελθόν να γλιτώσει από τα ναρκωτικά και είχε δηλώσει δημόσια ότι είχε μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης την περασμένη άνοιξη . Όλοι πίστευαν ότι η ιστορία θα είχε αίσιο τέλος, αλλά δυστυχώς διαψεύσθηκαν με τον χειρότερο τρόπο. 

Σήμερα  βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων στην δημοσιότητα, ο ιατροδικαστής κάνει λόγο για υπερβολική δόση ηρωίνης, σε συνδυασμό με αλκοόλ, προσθέτοντας ακόμη έναν καλλιτέχνη, στην μεγάλη λίστα εκείνων που έφυγαν από την ζωή, από τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. 



Share this article :

1 σχόλιο:

 
Copyright © 2015. CINEVIEWS